Google+ Followers

Sunday, November 17, 2013

Update Terbaru


Assalamualaikum semua...

Lama betul saya tak update kat sini kan? Sorry... dah terbiasa dengan FB.. minta maaf banyak2..huhu...

BTW, I hope everyone is well and  berada di bawah kerahmatan Allah selalu..

Saya nak bagi update sikit mengenai CK.. Alhamdulillah, saya dah submit naskah ini kepada pihak IKP dan ia telah pun diterima. So sama2 kita doakan semoga semuanya akan berjalan dengan lancar ya.. Tentang bila CK akan keluar, sama-sama kita tunggu announcement dari IKP.

Terima kasih semua!  




Sunday, November 3, 2013

Update on CK....

Assalamualaikum,

Just nak update yang saya tengah buat final edit MSS Cinta Kita sebelum saya submit ke pihak publisher...

Doakan kami ya! 

Oh btw, kepada yang nak beremail dengan saya, my email address is suzanas_1227@yahoo.com

There are two amazing places you can be.. The nicest place to be is in someone's heart. The safest place to be is in someone's prayers.